Gratis – Energy Call


Tijd voor een Mini-Reading!

Ben je nieuwsgierig naar wat een Mini-Reading voor jou kan betekenen? Tijdens deze gratis Energy Call geef ik je de kans om kennis te maken met mijn werkwijze. Je kunt het onderwerp waar je mee worstelt met me delen en ik stem me af op jouw energie om je direct een stap in de juiste richting te helpen. Of het nu gaat om energie, ontspanning, of iets anders wat je nodig hebt – ik ben er om je te ondersteunen.

Als je na deze Energy Call nog meer wilt, sta ik klaar om verder te helpen. We hebben allemaal momenten waarop we vastlopen, in paniek raken, of ons uit balans voelen. Op die momenten is het fijn om iemand te hebben die begrijpt wat je doormaakt en die je concrete stappen kan bieden om verder te komen. Met mijn paranormale vermogens kan ik precies aanvoelen wat je nodig hebt en je begeleiden naar meer rust en balans.

Klinkt dit als iets voor jou? Meld je dan nu aan voor een gratis Energy Call en laat mij je helpen om weer in je kracht te komen!

Aanmelden

  Je naam

  Je e-mailadres

  Je telefoonnummer

  Je woonplaats

  Op een schaal van 1 tot 10, hoe bereid ben je om te investeren in jouw persoonlijke transformatie?
  12345678910

  Heb je eerder deelgenomen aan trainingen of coachingstrajecten gericht op persoonlijke ontwikkeling of bewustzijn?
  Ja, ik heb meerdere trainingen of coachingstrajecten gevolgd.Ja, ik heb één training of coachingstraject gevolgd.Nee, maar ik heb me wel verdiept in persoonlijke ontwikkeling via boeken, podcasts, etc.Nee, dit zou mijn eerste ervaring zijn met trainingen of coaching.Anders, namelijk: vul bij opmerkingen je antwoord in

  Opmerkingen (optioneel)

  Welk moment ben je beschikbaar voor een Energy Call?
  WoensdagochtendWoensdagavondDonderdagochtendDonderdagmiddagVrijdagochtend