Healing-trajecten

Voel jij je uit balans, emotioneel of moe. Heb jij het gevoel dat je aan het overleven bent in plaats van genieten van het leven. Reageer je vaker dan je wilt geïrriteerd naar de mensen om je heen, naar je partner of gezin. Zorg jij veel voor anderen en voel je daarin weinig ruimte voor jezelf. Houden angsten en gedachtes jou tegen, om je leven te leven zoals jij dat wil. Zou je dit heel graag anders willen en weer in je kracht willen staan. Genieten van het leven en jouw dromen waar gaan maken.

Lieve mooie vrouw, wil jij:

  • Werken aan jouw trauma of verwerking van een gebeurtenis
  • Jouw angst in de ogen kijken en erdoorheen breken
  • Opladen en in je kracht gaan staan
  • De nieuwe versie van jezelf worden
  • Kennis maken met spiritualiteit en zien wat dit jouw kan brengen
  • Weer connectie maken met jouw hart, jouw gevoel en jouw intuïtie
  • Kiezen voor jezelf en heling brengen op stukken uit jouw leven
  • Ultiem geluk ervaren en genieten van het leven
  • De eerste stappen zetten om jouw dromen waar te maken

Healingwerk

Tijdens een energetische healing faciliteer ik verschillende vormen van energie, om het systeem op te schonen en weer in balans te brengen. Het zorgt voor diepe ontspanning; dit kan helpend zijn om weer in contact te komen met je gevoel en nieuwe inzichten te geven in je persoonlijke ontwikkeling. Blokkades in je systeem worden opgeheven, waardoor er weer nieuwe energie kan gaan stromen. Emoties en patronen die zich in je lichaam hebben vastgezet, laat je los. Dit geeft een impuls aan je zelfherstellend vermogen. Een healing kan ondersteunend zijn tijdens een ziekteproces; om je herstel te bevorderen en/of klachten te verminderen. De heling vindt plaats op fysiek, energetisch, emotioneel, spiritueel en mentaal niveau; de complete mens. Elke healing is volledig afgestemd op de persoon die het ontvangt. Ik kijk naar welke vorm van energie/healing plaats mag vinden zodat jij precies ontvangt wat jij op dat moment nodig hebt. Een healingsessie kan ook op afstand gegeven worden voor mensen die niet in de gelegenheid zijn om naar de praktijk te komen of op een bepaald moment/proces healing nodig hebben. 

Losse sessies

Kennismakingssessie*(90 min)
We starten we met een kopje kruidenthee, die is samengesteld voor jou. Deze thee geeft jou een boodschap, die aansluit bij de reden dat je komt. We houden een uitgebreid gesprek waarin je mij veel verteld over jouw leven en de reden waar je hulp voor zoekt. Met mijn paranormale vermogens kijk en voel ik met je mee in de situatie en geef ik je door wat ik tegenkom. Een uitgebreide kennismaking- en readingsessie. Afgestemd op wat jij nodig heb, werk ik daarna met energie of andere healingtools. Zodat jij hiermee kunt kennismaken en kan voelen en ervaren wat het voor jou doet. Vandaaruit geef ik je een advies voor wat jij nodig hebt.
€90,-
De prijzen zijn inclusief BTW

Healingtrajecten

Allesomvattende Transformatie*

Dit pakket biedt een intensieve reis naar heling en persoonlijke groei. Naast 7 healingsessies krijg je ook alle tools en teachings uit de training ‘Meer dan Mindful’. Waarbij je kennismaakt maakt met spiritualiteit. Dit pakket is ideaal voor wie een diepe, blijvende transformatie zoekt en wil leren hoe spiritualiteit kan bijdragen aan een positieve mindset en persoonlijke groei.

Inhoud: 
– 7x 1-op-1 healingsessie van 90 min inplannen binnen 3 maanden
– Toegang tot alle kennis en lessen ‘Meer dan Mindful’ training
– Meditaties, trancereizen en oefeningen voor thuis
– Coaching via whatsapp als je vastloopt of vragen hebt.
– 2x een cadeautje van mij aan jou
€1600,-
De prijzen zijn inclusief BTW

Het is tijd voor verandering. Start nu jouw transformatie, door weer goede energie te laten stromen.

Ervaringen

“Weken lang liep ik met een bepaald gevoel waar ik geen vat op kon krijgen. Ik wist wel waar het vandaan kwam maar kon het voor mezelf niet oplossen. Het had te maken met een traumatische ervaring die ik kort achter elkaar heb moeten ervaren. Door jouw manier van benaderen en een veilige bedding te bieden en de juiste vragen te stellen wist je al meteen wat er aan de hand was en welke behandeling nodig was om me te helen. Als snel bleek dat ik onbewust mijn hart chakra op slot had gedaan ten gevolge van die traumatische ervaring. Dit deed ik vanuit bescherming voor mezelf. Jij wist mijn hart chakra te openen en alle blokkades erom heen uit mijn systeem te halen. De body-reset, chakra opschoning en mijn energieveld opschonen , hebben mij enorm geholpen. Ik kon uiteindelijk de lading loslaten en mijn hart weer voelen stromen. Dank je wel voor jouw zijn en het vertrouwen die je mij gaf, waardoor ik me veilig genoeg voelde om me kwetsbaar op te stellen. Hierdoor kon ik in alle vrijheid mijn verhaal doen.  Dank wel lieve Daphne en tot snel ! Liefs Dilana”


“Ik had 2 vraagstukken die ik graag bij Daphne wilde onderzoeken. En waar ik meer rust in wilde. Zij bood mij channeling en raster healing aan. Daphne heeft een warme en prettige persoonlijkheid, waardoor zij snel een vertrouwde sfeer creëerde. Zowel de channeling als de raster healing maakten energetisch veel bij mij los. Waardoor ik het ene vraagstuk juist kon afronden en de andere letterlijk helend werkte. Voor mij was dit dé toevoeging die nodig was om op meerdere vlakken weer in balans te komen en dus rust te mogen ervaren!” Esther


“Bedankt nog voor de healing van laatst. De eerste dagen na de healing voelde ik me moe en voelde dat er allerlei ballast en emoties los kwamen. Na die paar dagen voelde ik veel positieve energie in en rond mezelf, heel fijn. Er is absoluut veel opgeschoond en ik voel dat ik veel meer in mijn kracht sta. Het was merkbaar tijdens en na de examens die ik afgelopen maandag heb gedaan op school. Ik voelde me rustig en heb ze alle 3 gehaald!“
*Behandelingen zijn nooit een vervanging van reguliere zorg en derhalve zal ook nooit een diagnose worden gesteld. Bij fysieke klachten ga je altijd eerst naar de huisarts. Wel kunnen de behandelingen als aanvulling erg waardevol zijn, omdat er op deze wijze niet alleen op het fysieke vlak gewerkt wordt (regulier), maar ook aandacht, erkenning en heling is op geestelijk- en zielsniveau. 
De energie waarmee gewerkt wordt is elektromagnetisch van aard, daardoor kunnen mensen met een psychisch verleden (zoals schizofrenie of psychose), een pacemaker of epilepsie geen healing ontvangen. Het (bewust) verzwijgen hiervan komt geheel voor eigen risico.